Diensten

Home/Diensten
 • Schoonmaak van kantoren

  Vanaf €29,95 per uur
  Een Schone Werkomgeving Iedereen werkt graag in een schone omgeving. The Cleaning Forces zorgt ervoor dat uw kantoorruimte altijd schoon en fris is, zodat u en uw collega’s in een prettige omgeving kunnen werken. Wij zijn flexibel inzetbaar, zowel vroeg in de ochtend als in de avonduren, om uw ruimte perfect schoon te maken. Een schoon begin van de dag verzekerd! Diverse Schoonmaakdiensten Naast kantoren, reinigen we ook cafés, restaurants, overige horecagelegenheden en bedrijfsruimtes. Onze dienstverlening is breed en aanpasbaar aan uw specifieke behoeften. Contact en Advies Voor een exacte inschatting van de benodigde tijd voor uw schoonmaakopdracht, kunt u contact opnemen via telefoonnummer 0645477939 of een e-mail sturen naar info@thecleaningforces.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een persoonlijke en vrijblijvende offerte. Tariefinformatie Alle vermelde prijzen zijn per uur en exclusief btw.    
 • Eenmalige schoonmaakdienst

  Vanaf 32,50 per uur
  Heeft uw bedrijfsruimte een extra schoonmaakbeurt nodig? Een eenmalige schoonmaakbeurt van bijvoorbeeld de opslagruimte, de binnenplaats of het schoonmaken na een bedrijfsfeest of evenement kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Vertel ons wat u nodig heeft en wij stellen samen met u een plan van aanpak op. Wij zijn 24/7 inzetbaar. Als u precies wilt weten hoeveel tijd gemoeid is met uw schoonmaakklus, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0645477939 of stuur een email naar info@thecleaningforces.nl. Wij nemen aansluitend z.s.m. contact met u op voor een persoonlijk en vrijblijvend advies.   Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw.
 • Schoonmaak van gebouwen p.u.

  Vanaf €29,95 per uur
  Bij The Cleaning Forces kunt u een schoonmaakbeurt voor uw appartementengebouw, op periodieke basis boeken. Wij beschikken ook over een ruime ervaring met opdrachten van Verenigingen van Eigenaren en wij voeren regelmatig schoonmaakopdrachten uit voor woningcorporaties. De lift, de trappenhuizen en alle gemeenschappelijke ruimtes in uw gebouw zijn bij ons in goede handen. Als u wilt precies weten hoeveel tijd is gemoeid met uw opdracht, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0645477939 of stuur een email naar info@thecleaningforces.nl. Wij zullen z.s.m. contact met u opnemen voor een persoonlijk en vrijblijvend advies. Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw.
 • Eindschoonmaak Huurwoning Gaat u, een collega of medewerker verhuizen en is een grondige eindschoonmaak vereist? Schakel ons deskundige team in voor een zorgeloze overdracht van de huurwoning. Wij bieden een uitgebreide schoonmaakservice aan die ervoor zorgt dat de woning in perfecte staat wordt opgeleverd. Ons aanbod Persoonlijke Inspectie: Wij plannen een bezoek om uw specifieke wensen te bespreken, garanderend dat onze schoonmaak precies aansluit bij uw behoeften. Sleutelservice: Wij halen en retourneren de sleutels op een locatie naar keuze, voor uw gemak. Detailgerichte Schoonmaak: Onze team zorg voor een grondige schoonmaak van uw woning, met speciale aandacht voor details en kwaliteit. All-inclusive Tarief: Inclusief alle schoonmaakmaterialen, zonder bijkomende kosten. U hoeft niets voor te bereiden. Veilige Betaling: Betaal gemakkelijk via iDeal of bankoverschrijving via onze website. Alternatieve betaalmethoden zoals Tikkie of contant vooruit zijn ook mogelijk. Kies voor gemak en zekerheid; boek nu uw eindschoonmaak bij ons. Klik op de onderstaande knop om de takenlijst gratis te downloaden.
  takenlijst NL
  Deze takenlijst is zorgvuldig samengesteld om alle standaard schoonmaakwerkzaamheden binnen uw woning te dekken, en zijn inbegrepen in de basisprijs. Wilt u meer? U kunt extra diensten zoals het schoonmaken van uw balkon of terras, het in de was zetten van vloeren, of het lappen van ramen toevoegen. Deze kunt u gemakkelijk tijdens het boekingsproces aan uw winkelmand toevoegen.
  Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw.

Ga naar de bovenkant